Arxiu gràfic

 

Què és?
La creació d'un arxiu gràfic respon al desig de l'ajuntament de recopilar, conservar i difondre les imatges de qualsevol època o procedència que estiguen relacionades d'alguna manera amb Benavites.

Document històric.
El material gràfic aporta una valuosíssima informació a l'hora de documentar qualsevol aspecte del passat del poble i els seus habitants (evolució urbana, festes, tradicions, formes de vestir, treballs, etc.). D'ahí la seua importància com a document històric que cal conservar com a part del nostre patrimoni col·lectiu.

Procedència de les imatges.
L'arxiu es va nodrint bàsicament del les aportacions particulars de fotografies y altres documents gràfics per a la seua reproducció, tractament digital, i posterior custòdia i difusió.

Forma d'ingrés i tractament de les imatges.
Les fotografies i documents originals seran reproduïts digitalment i tornats immediatament als seus propietaris. L'ajuntament complimentarà una fitxa amb tota la informació possible relacionada amb la imatge: procedència, descripció, any, etc.

Accés i difusió del fons gràfic.
Es preten que l'arxiu siga un fons documental obert a tota persona interessada i serà accessible de forma permanent a través de la web municipal.  

L'ajuntament invita al veïnat a fer possible este projecte aportant aquelles fotografies o imatges que considere que tenen un interès general per recuperar i conservar la memòria del passat recent de la nostra vila.

■■■

 

Seccions:

Grups escolars

Grups escolars
   
Grups esportius
   
Etiquetes de taronja
   
Programes de Festes
   
   

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30